Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου 2009

Έσπασε η παράδοση: Γιάννενα - Καστοριά 3-1


Aν και προηγήθηκε στο 7' η Καστοριά με γκολ του Σικαλόπουλου, τελικά δεν τα κατάφερε πληρώνοντας τα αμυντικά της λάθη, γνωρίζοντας την ήττα με σκορ 3-1 στα Γιάννινα.

Νέα ήττα γνώρισε η ομάδα της Καστοριάς και, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα, οι ελπίδες παραμονής της στην κατηγορία περιορίζονται αισθητά.

Οι ''ερυθροκίτρινοι'' αιφνιδίασαν στο γήπεδο των Ζωσιμάδων τον ΠΑΣ Γιάννινα, καθώς στο 5', έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Κόντου, ο Σικαλόπουλος επωφελήθηκε της αδράνειας της άμυνας του ΠΑΣ και με πλασέ "πάγωσε" τα Γιάννενα δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του.
Η αντίδραση της ομάδας της Ηπείρου ήρθε στο 23', με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σαϊτιώτη, ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα Σιαράβα.

Στο 27' ο ΠΑΣ έμεινε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο όταν ο Μέζα υπέπεσε σε σκληρό φάουλ στον Σινάνι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, ενώ λίγο αργότερα ο παίκτης της Καστοριάς αντικαταστήθηκε μια και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Ωστόσο, παρά το αριθμητικό μειονέκτημα, ο ΠΑΣ υπερείχε, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες και τελικά στο 69' πέτυχε και δεύτερο γκολ μετά από σέντρα του Σαϊτιώτη, αδράνεια της άμυνας και πλασέ του Σολάκη.

Τελικά, οι Γιαννιώτες έφτασαν και σε τρίτο τέρμα με απευθείας εκτέλεση κόρνερ του Λουτσιάνο, που διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Δεν υπάρχουν σχόλια: