Δευτέρα 9 Φεβρουαρίου 2009

Νέα ήττα για την Καστοριά

Διπρόσωπη η Καστοριά, γνώρισε νέα ήττα από την Καλαμάτα, εκμηδενίζοντας τις ελπίδες για παραμονή


Σπουδαία εκτός έδρας νίκη στην Καστοριά με 3-1 πήρε η Καλαμάτα για την 21η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής. Αντίθετα, η Καστοριά η οποία μάλιστα προηγήθηκε, παραμένει στην τελευταία θέση της κατάταξης και είναι σχεδόν αδύνατον να σωθεί.

Το παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο ήταν κακό, με ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Καστοριά, ωστόσο, κατάφερε στο 28', στην πρώτη της επίσκεψη στην αντίπαλη περιοχή, να ανοίξει το σκορ με ατομική ενέργεια και σουτ εκτός περιοχής του Στεφανίδη.

Η "απάντηση" της Καλαμάτας ήρθε στο 47' με σουτ του Περέιρα έπειτα από συνδυασμό με τον Σκαρλάτο. Η μεσσηνιακή ομάδα διατήρησε την υπεροχή και αφού έχασε ορισμένες ευκαιρίες, έφτασε στο 1-2 στο 74' όταν μετά από σέντρα του Σκαρλάτου, ο Ηλιόπουλος δεν δυσκολεύτηκε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Σιαράβα.

Στο 82' και ενώ οι γηπεδούχοι είχαν βγει μπροστά για να ισοφαρίσουν, ο Κάκος με σουτ διαμόρφωσε το 1-3, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.

Καστοριά: Σιαράβας, Κάκαβος (79' Χατζηβασιλειάδης), Μωραΐτης, Σικαλόπουλος, Σινάνι (65' Αντρέεφ), Στασινόπουλος (57' Σίνκοβιτς), Τσερκέζος, Στεφάνοφ, Τσουλφίδης, Στεφανίδης, Μπραΐκοβιτς.
Καλαμάτα: Καλομοίρης, Δέδες, Πουρτουλίδης, Περέιρα (79' Νικητόπουλος), Μπριλάκης, Πλάτανος, Τάσιτς, Ψυχογιόπουλος, Τσουλάκος (46' Ηλιόπουλος), Σκαρλάτος (87' Α. Κωνσταντόπουλος), Κάκος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: