Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2009

Έχασε πάλι η Καστοριά...

Γνώρισε την ήττα με 2-0 από τον Πιερικό


Νέα ήττα γνώρισε η ομάδα της Καστοριάς, η οποία στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, έχασε με σκορ 2-0 στην Κατερίνη, από τον τοπικό Πιερικό.

Πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ήταν ο Γάλλος επιθετικός Ντεμπελέ, ο οποίος πέτυχε τα δύο τέρματα της ομάδας της Κατερίνης. Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στο πρώτο ημίχρονο και δημιούργησαν ορισμένες ευκαιρίες, ενώ τελικά η υπεροχή τους καρποφόρησε στο 40', όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Σερτζίνιο, ο Ντεμπελέ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του τερματοφύλακα Σιαράβα.

Με την έναρξη της επανάληψης (47), ο Γάλλος επιθετικός πέτυχε με πλασέ το δεύτερο προσωπικό του τέρμα μετά από απόκρουση του Σιαράβα σε σουτ του Σερτίνιο και με τον τρόπο αυτό διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια η Καστοριά προσπάθησε να αντιδράσει και 7 λεπτά πριν το τέλος, Σικαλόπουλος έχασε πέναλτι και μαζί την ευκαιρία να ξαναβάλει στο παιχνίδι την ομάδα του.

Πλέον, μετά και την νέα ήττα, η Καστοριά θα πρέπει να κάνει τον προγραμματισμό της για τη νέα περίοδο στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, αφού δεν υπάρχει πια καμία ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία.

ΠΙΕΡΙΚΟΣ: Τόλιος, Τσιγιάννης, Σερζίνιο, Τασίδης, Παντελιάδης, Μαρτίνες, Μακρής, Φρέντερικς, Θάνος, Ματζουράκης, Ντεμπελέ.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σιαράβας, Κλάζογλου, Κάκαβος, Μωραΐτης, Σκέντος, Σικαλόπουλος, Στεφανίδης, Τσερκέζος, Στεφάνοφ, Τσουλφίδης, Σίνκοβιτς

Διαβάστε εδώ περισσότερες αθλητικές ειδήσεις από την Καστοριά

Δεν υπάρχουν σχόλια: