Δευτέρα 23 Φεβρουαρίου 2009

Άξιζε τη νίκη η Καστοριά, αλλά...

"Επισφραγίστηκε" ο υποβιβασμός στην Γ΄ Εθνική


Συγκλονιστική εξέλιξη είχε η συνάντηση της Καστοριάς με την Καβάλα, για την 23η αγωνιστική της Β΄ Εθνικής, που βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες 2-2.

Οι γηπεδούχοι, απαλλαγμένοι από το άγχος (εφόσον δεν υπάρχει πια καμία ελπίδα για παραμονή στην κατηγορία), προηγήθηκαν με 2-0, όμως οι παίκτες του Γιάννη Παπακώστα αντεπιτέθηκαν στα τελευταία 25 λεπτά και... έσωσαν το βαθμό της ισοπαλίας.

Η Καστοριά μπήκε αποφασιστικά και με πάθος στο ματς και από τα πρώτα λεπτά ανέπτυξε έντονη επιθετική δραστηριότητα με πλασέ, υποχρεώνοντας την αντίπαλο σε παθητικό ρόλο. Η ανωτερότητα των ’’γουναράδων’’ καρποφόρησε στο 23', όταν ο Σικαλόπουλος έβγαλε τον Στεφανίδη απέναντι στον τερματοφύλακα Κατεργιαννάκη και ο τελευταίος άνοιξε το σκορ.

Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν, ωστόσο με την έναρξη της επανάληψης, οι "ερυθροκίτρινοι" πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με πλασέ του Σικαλόπουλου, ο οποίος αξιοποίησε τη βαθιά μπαλιά του Κάκαβου.

Έκτοτε, η Καστοριά επαναπαύθηκε και έκανε το τραγικό λάθος να οπισθοχωρήσει, δίνοντας χώρο στους αντιπάλους της, κάτι που το… πλήρωσε στη συνέχεια, αφού δέχθηκε δύο γκολ, παραχωρώντας τελικά ισοπαλία με σκορ 2-2.

Στο 67’ ο Κατερίνης τροφοδότησε τον Άλβες και ο τελευταίος με σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα Σιαράβα και μείωσε σε 2-1, ενώ στο 86', μετά από σέντρα του Κατερίνη ο Κόντε με γυριστό σουτ ισοφάρισε και διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σιαράβας, Κλάζογλου, Κάκαβος, Ιασωνίδης, Μωραϊτης, Κόντος, Στεφανίδης, Σικαλόπουλος (65’ λ.τ. Σινάνι), Τσερκέζος, Παπαδόπουλος (92’ Τσουφλίδης), Μπαϊκοβιτς (70’ Κολτσίδας)

ΚΑΒΑΛΑ: Κατεργιαννάκης, Πετκάκης, Θεοδωρέλλης, Κατερίνης, Μπάρμπας (70’ Τσιμπλίδης), Χατζηπαντελίδης, Σιαπάνης, Βουρεξάκης (53’ Κοντέι),Μαρτελότο, Σουλτανίδης (33’ λ.τ. Κάλαιζιτς)

Δεν υπάρχουν σχόλια: