Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2009

Νέες διαβουλεύσεις για το "Ξενία"

Συνάντηση Λιάντση - Μπουζάλη με Μαρκόπουλο


Συνάντηση με τον υπουργό Τουρισμού, Κώστα Μαρκόπουλο, πραγματοποίησαν την περασμένη εβδομάδα η βουλευτής της ΝΔ, Βίβιαν Μπουζάλη, και ο νομάρχης Καστοριάς, Κώστας Λιάντσης.

Όπως ήταν φυσικό, στην συνάντηση κυριάρχησε το θέμα της παραχώρησης του "Ξενία", αφού οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση της Εταιρείας Τουριστικής Ανάπτυξης (Ε.Τ.Α.) βρίσκονται, μάλλον, σε δύσκολο σημείο.

Όπως, άλλωστε, είχε δεσμευτεί στην προηγούμενη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου ο κ. Λιάντσης, θα διεκδικούσε το "Ξενία" από τον ίδιο τον υπουργό, προκειμένου να στεγαστεί εκεί, όταν φυσικά θα είναι έτοιμο, το πανεπιστημιακό τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών Συντήρησης Μνημείων και να επιστραφεί το 1ο γυμνάσιο στη δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Στην Καστοριά τον Μάρτιο ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Εντωμεταξύ, το πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου θα επισκεφθεί την Καστοριά ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, ο οποίος αναμένεται να προβεί σε ανακοινώσεις σχετικά με την παραχώρηση του "Ξενία" από την Εταιρεία Τουριστικών Ακινήτων στη Νομαρχία Καστοριάς, σύμφωνα με όσα ανέφερε σε συνέντευξη τύπου η Βίβιαν Μπουζάλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: