Πέμπτη 5 Μαρτίου 2009

Δολοφονία κτηνοτρόφου στην Μεσοποταμία

Και σύλληψη για διακίνηση ναρκωτικών

Ένας 44χρονος κτηνοτρόφος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο και σκότωσε 41χρονο συγχωριανό του, επίσης κτηνοτρόφο, στη Μεσοποταμία Καστοριάς.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες, Τετάρτη, το μεσημέρι, στην περιοχή Μαντριά Μεσοποταμίας, ο δράστης πυροβόλησε και σκότωσε τον άτυχο κτηνοτρόφο με κυνηγετική καραμπίνα, μετά από έντονη φιλονικία που είχαν για την ιδιοκτησία βοσκοτόπων που και οι δύο διεκδικούσαν. Στην συνέχεια τον μετέφερε στο Νοσοκομείο Καστοριάς.

Λίγο αργότερα, στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου, ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καστοριάς, ομολόγησε την πράξη του και συνελήφθη.

Το θύμα μεταφέρθηκε στην Κοζάνη, στην έδρα της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Δυτικής Μακεδονίας, για την διενέργεια νεκροψία-νεκροτομής. Το κυνηγετικό όπλο κατασχέθηκε και θα αποσταλεί για εργαστηριακή εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια. Προανάκριση διενεργείται από την Αστυνομική Διεύθυνση Καστοριάς.


Συνελήφθη 19χρονος αλλοδαπός για εισαγωγή ναρκωτικών ουσιών


Ένας 19χρονος Αλβανός συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καστοριάς για εισαγωγή, εμπορία και μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες, Τρίτη, στις 2 παρά τέταρτο το μεσημέρι, και ύστερα από αξιοποίηση πληροφορίας για εισαγωγή ναρκωτικών στη χώρα μας, εντοπίσθηκε ένα αυτοκίνητο να κινείται κοντά στην ελληνοαλβανική μεθόριο και, συγκεκριμένα, στην περιοχή Πολυανέμου Καστοριάς.

Σε σήμα αστυνομικού να σταματήσει για έλεγχο, ο 19χρονος δεν υπάκουσε και τράπηκε σε φυγή προς τη Νεάπολη Κοζάνης. Περιπολικά οχήματα το ακολούθησαν και το ακινητοποίησαν στην εθνική οδό Καστοριάς - Κοζάνης, στην διασταύρωση της Κιβωτού.

Στο αυτοκίνητο βρέθηκαν 3 ταξιδιωτικοί σάκοι που περιείχαν χασίς σε φούντα, συνολικού βάρους 68 κιλών και 650 γραμμαρίων. Ο 19χρονος συνελήφθη και, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Καστοριάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: