Κυριακή 12 Απριλίου 2009

Η Καστοριά έκανε... το "μπαμ"!

Πήρε "διπλό" (1-2) στην Κέρκυρα, στερώντας της κάθε ελπίδα για άνοδο


Τη δεύτερη νίκη της στο φετινό Πρωτάθλημα (μισό χρόνο μετά από εκείνη της 26ης Οκτωβρίου επί της Αναγέννησης Καρδίτσας), πέτυχε η Καστοριά, στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Κέρκυρα, της οποίας επιβλήθηκε με σκορ 2-1.

Οι ‘’γουναράδες’’, με την ανέλπιστη αυτή νίκη τους, στέρησαν πλέον κάθε ελπίδα στον ΑΟΚ για τη διεκδίκηση της ανόδου στη Σούπερ Λιγκ.

Οι γηπεδούχοι διατήρησαν την πρωτοβουλία στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ωστόσο η Καστοριά, χωρίς κανένα βαθμολογικό άγχος, έπαιζε ελεύθερα και κατάφερε να πάρε το προβάδισμα στο σκορ.

Ηταν στο 50' όταν ο Χατζηβασιλειάδης έβγαλε σε πολύ καλή θέση τον Στεφανίδη, ο οποίος προχώρησε και πλάσαρε από δεξιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα. Σχετικά γρήγορα η ομάδα της Καστοριάς έφτασε γρήγορα και σε δεύτερο γκολ. Στο 63' ο Μουράφσκι κέρδισε πέναλτι από τον Πελαγία και ο Στεφανίδης, ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεσή του, χρίστηκε σκόρερ για δεύτερη φορά.

Στη συνέχεια οι ‘’φαίακες’’ αντέδρασαν και στο 71' κατάφεραν να μειώσουν με κοντινό σουτ του Αθανασιάδη αναθερμαίνοντας τις ελπίδες για τη διεκδίκηση έστω της ισοπαλίας, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρουν, γνωρίζοντας την 2η ήττα μέσα στην έδρα τους στο φετινό πρωτάθλημα.

*Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ Β’ Εθνικής η Καστοριά γνώρισε την ήττα στην έδρα της από την Κέρκυρα με σκορ 2-0.


Δεν υπάρχουν σχόλια: