Πέμπτη 21 Μαΐου 2009

"Θα ικανοποιηθεί το αίτημα της ρευστότητας"

Στη φάση της επεξεργασίας η προμελέτη της Ομοσπονδίας

Στη φάση της επεξεργασίας από τα αρμόδια υπουργεία βρίσκεται η προμελέτη που κατέθεσε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας, καθώς και τα αιτήματα που κατέθεσαν οι Σύνδεσμοι Γουνοποιιών, προκειμένου να οριστικοποιηθούν τα μέτρα που πρόκειται να ληφθούν για την αντιμετώπιση της κρίσης.

Αυτά δήλωσε σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, Γιώργος Ντίνας. Μάλιστα, όπως τόνισε , το έμπρακτο ενδιαφέρον του έδειξε και ο Πρωθυπουργός, αφού λίγο μετά την επίσκεψή του στο νομό Καστοριάς, εστάλη από το ιδιαίτερο γραφείο της Γενικής Γραμματείας της Κυβέρνησης, επιστολή στον υπουργό Οικονομίας και Οικονομικών, που ζητά την εξέταση του θέματος.

"Είναι ιδιαίτερα σημαντική αυτή η εξέλιξη, διότι, όπως φαίνεται, για πρώτη φορά ο κλάδος αντιμετωπίζεται σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο", τόνισε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας και πρόσθεσε: "Η επίσκεψη του Πρωθυπουργού στην Καστοριά δεν ήταν εθιμοτυπική, όπως βιάστηκαν κάποιοι να δηλώσουν, αλλά φαίνεται ότι ήρθε ενημερωμένος και αποφασισμένος να παρέμβει για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου της γούνας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: