Σάββατο 7 Μαρτίου 2009

Πτήσεις στην Καστοριά ξεκινά η Athens Airways!

Πτήσεις εντός Ελλάδας έχει ξεκινήσει η εταιρεία Athens Airways. Προς το παρόν πετάει προς Αλεξανδρούπολη, Καβάλα και Μυτιλήνη, όμως σύντομα (όπως αποκάλυψε η "ΣΕΝΤΡΑ" την Τετάρτη) αναμένεται να ανοίξει τα "φτερά" της και προς την Καστοριά!

Στις 12 Μαρτίου θα ξεκινήσουν οι πτήσεις προς Θεσσαλονίκη, στις 26 Μαρτίου για Χανιά, στις 2 Απριλίου για Ηράκλειο και στις 10 Απριλίου για Μύκονο και Σαντορίνη. Μέσα στους επόμενους μήνες, θα ακολουθήσουν και άλλα σημαντικά αστικά και τουριστικά κέντρα της χώρας, όπως η Ρόδος, η Χίος, η Κοζάνη, η Ζάκυνθος, η Κεφαλονιά και, φυσικά, η Καστοριά.

Σε συνάντηση που είχε ο νομάρχης Καστοριάς, Κώστας Λιάντσης, στην Αθήνα, με εκπροσώπους της Athens Airways, συμφωνήθηκε η λειτουργία δρομολογίου και προς την Καστοριά.

Ο νομάρχης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την εξέλιξη αυτή, δηλώνοντας: "Το νέο δρομολόγιο θα ενδυναμώσει την υπάρχουσα αεροπορική σύνδεση του νομού, δημιουργώντας τις προϋποθέσεις για περαιτέρω οικονομική ανάπτυξη του τόπου μας. Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση θα στηρίξει την προσπάθεια αυτή, που μόνο οφέλη μπορεί να έχει για τον τόπο μας".

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ FOREVER ΡΕ!

ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΘΑ!

ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΑΛΛΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΗ Ή ΚΤΕΛάκι!!!

Ανώνυμος είπε...

Είσαι μια γυναίκα μέσα στην απόγνωση...