Κυριακή 1 Μαρτίου 2009

Η Καστοριά "πλήγωσε" την Αναγέννηση


Ισόπαλος (1-1) αναδείχθηκε ο σημερινός αγώνας Αναγέννηση Καρδίτσας – Καστοριά για το πρωτάθλημα της Β΄ εθνικής κατηγορίας.

Το ματς ήταν κομβικής σημασίας για τους Θεσσαλούς, που ήθελαν πάση θυσία τη νίκη, προκειμένου να διατηρήσουν ζωντανές τις ελπίδες παραμονής στην κατηγορία. Ωστόσο, ο στόχος τους δεν επιτεύχθηκε, μια και η ομάδα της Καστοριάς, παρότι καταδικασμένη σε υποβιβασμό, έπαιξε για την… τιμή των όπλων, διαψεύδοντας τις όποιες φήμες κυκλοφόρησαν πριν το ματς, το οποίο έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1. Αποτέλεσμα οδυνηρό για τους γηπεδούχους, αφού έχασαν πολύτιμο έδαφος στην προσπάθεια που καταβάλλουν να παραμείνουν στην Β΄εθνική.
Η θεσσαλική ομάδα ανέλαβε από την αρχή την πρωτοβουλία, δεν μπορούσε όμως να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα των "γουναράδων". Στο 41', ωστόσο, μετά από σέντρα του Φονσέκα, ο Κυπαρίσσης κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Σιαράβα και να δώσει προβάδισμα στους γηπεδούχους.

Ομως, στο 47’ η Καστοριά... "απάντησε", όταν μετά από εκτέλεση φάουλ του Κόντου, ο Στεφανίδης με κεφαλιά νίκησε τον τερματοφύλακα Μπρέλλα και ισοφάρισε σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν στη συνέχεια για να φτάσουν στο δεύτερο γκολ αλλά δεν τα κατάφεραν.

ΑΝΑΓ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Μπρέλλας, Γιώτας, Φονσέκα, Μπουντούρης, Βούκοβιτς (56’ Παλαιογιώργος), Αγγελόπουλος, Ζαχαριέφσκι (74’ Σέλακ), Κυπαρίσσης, Αμαραντίδης (56’ Μελαμπανάκης).

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σιαράβας, Δημητρουλόπουλος, Μωραϊτης, Κλαάζογλου, Ιασωνίδης, Κόντος (60’ Μουρόφσκι), Τσερκέζος, Στεφάνοφ (80’ Κολτσίδας), Σίνκοβιτς, Παπαδόπουλος, Στεφανίδης (90’ Τσουλφίδης).


Αλλες αθλητικές ειδήσεις

- Εξαιτίας του τριημέρου της Αποκριάς δεν διεξήχθησαν αγώνες του περιφερειακού πρωταθλήματος, της ΕΠΣ Καστοριάς, καθώς και των πρωταθλημάτων Μπάσκετ (Γ’ Εθνική), Α’ ΕΚΑΣΔΥΜ και χάντμπολ (Α2 Ανδρών).

Στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς η Πεντάβρυσος

Την συμμετοχή της στον τελικό κυπέλλου της ΕΠΣ Καστοριάς εξασφάλισε η ομάδα της Πενταβρύσου μετά την εντυπωσιακή εκτός έδρας νίκη που πέτυχε επί του Χιλιοδένδρου με το επιβλητικό σκορ 1-4. Αντίπαλός της στον φετινό τελικό θα είναι ο νικητής του άλλου ημιτελικού μεταξύ της Οινόης και των Ερασιτεχνών Καστοριάς, που θα διεξαχθεί σε ημερομηνία που θα ορίσει προσεχώς η ΕΠΣ Καστοριάς

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η ΚΑΣΤΟΡΙΑ
Θ Α Α Ν Ε Β Ε Ι ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ.
ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΗΘΕΙΕΣ...