Δευτέρα 9 Μαρτίου 2009

Δύο γκολ σε δύο λεπτά και "Χ" στην Καστοριά!


Το τελικό σκορ (1-1) δεν αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της κυριακάτικης αναμέτρησης ανάμεσα στην Καστοριά και τον Εθνικό Πειραιώς.

Ωστόσο, αξίζει να σημειωθεί ότι το "ερυθροκίτρινο" συγκρότημα παρόλο που βρίσκεται μακράν των άλλων ομάδων στον πυθμένα του βαθμολογικού πίνακα, για τρίτο συνεχόμενο ματς αντιμετωπίζοντας αντιπάλους που "καίγονταν" για τους βαθμούς της νίκης, κατάφερε και με τους Πειραιώτες να σταθεί επάξια απέναντί τους, κερδίζοντας μάλιστα στον τομέα των εντυπώσεων.

Κυρίως στο β΄ ημίχρονο "έκλεψε" την παράσταση, παίζοντας στο μισό γήπεδο τους φιλοξενούμενούς του, χωρίς ωστόσο να πάρει και τη νίκη, που δικαιούταν, πληρώνοντας το μοναδικό λάθος που σημειώθηκε στην άμυνά του, στο 75ο λεπτό, στο οποίο προέκυψε και το 1-1.
H Kαστοριά προηγήθηκε στο σκορ με συρτό δυνατό σουτ του Παπαδόπουλου στο 74’, ενώ στην αμέσως επόμενη φάση οι Πειραιώτες κατάφεραν να ισοφαρίσουν με πλασέ του Μπουσινάκη.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Σιαράβας, Κλάζογλου, Κάκαβος, Ιασωνίδης, Μωραΐτης, Κόντος, Στεφανίδης (60' Χατζηβασιλειάδης), Τσερκέζος, Στεφάνοφ (84' Κολτσίδας), Σίνκοβιτς (81' Κυρκόπουλος), Παπαδόπουλος.
ΕΘΝΙΚΟΣ Π.: Σουλογάνης, Μάτεϊτς, Σιαλμάς, Σιλιγαρδάκης, Ζαραδούκας, Φερέιρα, Δήμος (24' Λόπες), Διαμαντής, Γκράιμς (60' Χαλιμούρδας), Πετράς, Ζαπρόπουλος (68' Μπουσινάκης).

*Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ Β’ Εθνικής η Καστοριά γνώρισε την ήττα στο Ελληνικό από την ομάδα του Εθνικού Π. με σκορ 3-1.


Δεν υπάρχουν σχόλια: