Πέμπτη 26 Μαρτίου 2009

Κυπελλούχος η Πεντάβρυσος!

Οι ''κυανόλευκοι" κατέκτησαν για πρώτη φορά το κύπελλο της ΕΠΣ Καστοριάς, θριαμβεύοντας με σκορ 1-4 της Φλατσάτας Οινόης

Την κατάκτηση του Κυπέλλου για πρώτη φορά στην ιστορία της πανηγύρισε το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδα της Πενταβρύσου, επικρατώντας με το εντυπωσιακό σκορ 4-1 της περσινής κυπελλούχου, Φλατσάτας Οινόης.

Ήταν ο 31ος τελικός Κυπέλλου στην ιστορία της ΕΠΣ Καστοριάς, στον οποίο η ομάδα της Πενταβρύσου συμμετείχε για πρώτη φορά στην 40χρονη ιστορία της, καταφέρνοντας... με την πρώτη να στεφθεί κυπελλούχος. Αύξησε, έτσι, τον αριθμό των κυπελλούχων της ΕΠΣ Καστοριάς σε 12, επί συνόλου 31 διοργανώσεων.

Από τη άλλη πλευρά, η ομάδα της Φλατσάτας Οινόης συμμετείχε για 5η φορά σε τελικό της διοργάνωσης, έχοντας μάλιστα κατακτήσει το κύπελλο 2 συνεχόμενες φορές, στους δύο πρηγούμενους τελικούς.

Ήταν ένας τελικός ανάμεσα σε δύο ομάδες που πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και όσοι παρακολούθησαν αυτή την αναμέτρηση -που ήταν αρκετοί- έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα, μια και τα πέντε γκολ, αλλά και οι ευκαιρίες που σημειώθηκαν, δεν άφηναν περιθώρια για αμφισβήτηση.

ΦΛΑΤΣΑΤΑ ΟΙΝΟΗΣ: Σταμπολίδης, Αλεξανδρίδης (61’ Δεληγιαννίδης), Μήλιος, Τσουλου-κίδης Χ., Τσεμπερίδης Ν., Τσεμπερίδης Χ., Τσατσάκης, Τζιώτζης, Πιτούλης, Τσακουρίδης, Ελευθεριάδης (46’ Πρωτόγερος).

ΑΣ ΠΕΝΤΑΒΡΥΣΟΥ:Σταυρόπουλος, Κων/νίδης, Χρήστου Γ., Ξανθόπουλος, Μπέλλος, Σιούτκος Α. (75’ Κοσμάς), Καραμανίδης, Τσακλίδης, Καλλιμάνης (70’ Τοπαλίδης), Παπαδόπουλος, Χρήστου Α. (83’ Γρηγοριάδης Ι.)

Δεν υπάρχουν σχόλια: