Κυριακή 22 Μαρτίου 2009

Είδε... άσπρη μέρα η ομάδα της Καστοριάς!

Το... ανοιξιάτικο χιόνι που πέφτει στην Καστοριά τις τελευταίες μέρες, έφερε τα πάνω κάτω στα αγωνιστικά δρώμενα του νομού.

Η αναμέτρηση της Καστοριάς με τη Βέροια, για την 27η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Β' Εθνικής, αναβλήθηκε λόγω των καιρικών συνθηκών.

Ο αγωνιστικός χώρος στο στάδιο της Καστοριάς κρίθηκε ακατάλληλος από τον διαιτητή Αρετόπουλο (ΣΔ Τρικάλων) για τη διεξαγωγή της συνάντησης, μια και βρισκόταν σε εξαιρετικά άσχημη κατάσταση λόγω της χιονόπτωσης που είχε προηγηθεί. Εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες -ενδεχόμενο εξαιρετικά αμφίβολο- η συνάντηση θα διεξαχθεί αύριο, Δευτέρα, την ίδια ώρα (15:00 μ.μ.).
.
Αναβολές, ελέω χιονιά

Για το Περιφερειακό Πρωτάθλημα ποδοσφαίρου, εξαιτίας της χιονόπτωσης, αναβλήθηκαν οι αγώνες Παναργειακού- Δεσκάτης Γρεβενών και Φλώρινας - Φούφας.
.
Από την περασμένη Παρασκευή, ανακοινώθηκε από την Επιτροπή Πρωταθλήματος της ΕΠΟ η αναβολή, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, δύο αγώνων του 3ου ομίλου του περιφερειακού πρωταθλήματος, οι οποίοι ήταν προγραμματισμένοι για σήμερα, 22 Μαρτίου.

Τα ματς Παναργειακού-Δεσκάτης και Φλώρινας-Φούφας, δεν πραγματοποιήθηκαν, καθώς το χιόνι και οι χαμηλές θερμοκρασίες καθιστούσαν την διεξαγωγή των αγώνων αδύνατη, ενώ παράλληλα έβαζαν σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των παικτών. Οι παραπάνω αγώνες θα διεξαχθούν σε ημερομηνία που θα ορίσει προσεχώς η ΕΠΟ.

"Χιοναστιβάδα" αναβολών και στα τοπικά πρωταθλήματα

Η ΕΠΣ Καστοριάς εξέδωσε ανακοίνωση την περασμένη Παρασκευή, σύμφωνα με την οποία αναβάλλονται οι αγώνες της Β’ κατηγορίας, καθώς και του παιδικού πρωταθλήματος, ενώ το πρωτάθλημα της Α΄κατηγορίας θα συνεχιζόταν κανονικά το απόγευμα της Κυριακής.

Ωστόσο, το πυκνό χιόνι που έπεφτε ασταμάτητα το βράδυ της Παρασκευής, ανάγκασε την ΕΠΣ Καστοριάς με νεότερη ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το πρωί, να αναβάλει εξαιτίας των χιονοπτώσεων και τους αγώνες της Α’ κατηγορίας.

Ως είθισται, το πρόγραμμα θα ακολουθηθεί κανονικά και τα παιχνίδια που αναβλήθηκαν θα διεξαχθούν το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: