Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

"Σούπα" το ματς, "λίμνη" τη γήπεδο!

Άλμα ευκαιρίας της Βέροιας (0-2) επί της Καστοριάς, σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο που έμοιαζε με λίμνη!

Το χίονι δεν μπόρεσε να... βοηθήσει ξανά την Καστοριά! Ο αναβληθείς -λόγω χιονόπτωσης- αγώνας με την Βέροια πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα και η Καστοριά δεν κατάφερε να κερδίσει.

Η Βέροια προσέθεσε στην συγκομιδή της τρεις πολύτιμους βαθμούς, στην προσπάθεια που καταβάλλει να παραμείνει στην κατηγορία, καθώς νίκησε εκτός έδρας 0-2 την Καστοριά, στο παιχνίδι που αναβλήθηκε την Κυριακή λόγω χιονόπτωσης.

Οι Ράνιτς και Ντα Σίλβα ήταν οι σκόρερ της ομάδας του Γιώργου Κωστίκου. Οι προσπάθειες των παικτών δυσκολεύτηκαν από τον εξαιρετικά άσχημο αγωνιστικό χώρο. Τα χιόνια μπορεί να είχαν λιώσει, εντούτοις το γήπεδο είχε πολύ νερό, γεγονός επικίνδυνο για τη σωματική ακεραιότητα των ποδοσφαιριστών.

Οπως ήταν φυσικό, το ματς ήταν κακό από ποιοτικής πλευράς, με ελάχιστες ενδιαφέρουσες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Η Βέροια αιφνιδίασε την αντίπαλό της και προηγήθηκε νωρίς. Συγκεκριμένα, στο 8' ο Κριβοκάπιτς εκτέλεσε φάουλ, ο τερματοφύλακας Κοσμίδης απέκρουσε στην αριστερή του γωνιά, η μπάλα όμως έφτασε στον Ράνιτς, ο οποίος με πλασέ άνοιξε το σκορ.

Οι φιλοξενούμενοι "κλείδωσαν" την πολύτιμη νίκη στο 83' όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ του Κριβοκάπιτς, ο Ντα Σίλβα με κεφαλιά πέτυχε το 0-2, που έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα.
.
Kαστοριά (Ηλίας Αποστολίδης): Κοσμίδης, Μωραΐτης, Κόντος, Στεφανίδης, Στασινόπουλος (54' Σικαλόπουλος), Φλίνδρης (46' Κάκαβος), Τσερκέζος, Δημητρουλόπουλος, Τσουλφίδης, Κολτσίδας (29' Ιασωνίδης), Σίνκοβιτς.

Βέροια (Γιώργος Κωστίκος): Ντεγκρά, Παπαδόπουλος, Δρούγας (2' Βέρτζος), Τζιμογιάννης, Καππίας, Τζημόπουλος, Καρακατσάνης, Ράνιτς (81' Κόλτσης), Ζε Κάρλος, Χαλαουάνι (75' Τσάτσος), Κριβοκάπιτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: