Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Νέα εντός έδρας ήττα της Καστοριάς

Έχασε με σκόρ 1-2 από τον Αγροτικό Αστέρα

Τον σχεδιασμό για την Γ’ Εθνική Κατηγορία ξεκίνησε η ομάδα της Καστοριάς, αφού ο υποβιβασμός είναι, εδώ και καιρό, μαθηματικά βέβαιος.

Στον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Αγροτικό Αστέρα, η Καστοριά χρησιμοποίησε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές, δίνοντάς τους την ευκαιρία να εξασφαλίσουν ορισμένες εμπειρίες, χρήσιμες για την επόμενη χρονιά.

Τα νέα παιδιά φάνηκαν άπειρα στον αγωνιστικό χώρο και από πολύ νωρίς η Καστοριά βρέθηκε πίσω στο σκορ. Οι φιλοξενούμενοι, με τη νίκη τους αυτή, πήραν μια μεγάλη βαθμολογική ανάσα και ξέφυγαν από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο αγώνας άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς για τους Θεσσαλονικείς, καθώς στο 8' και μετά από εκτέλεση κόρνερ του Μπλαζέφσκι, ο Βαγγελόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Επτά λεπτά αργότερα (15'), οι φιλοξενούμενοι έφτασαν και σε δεύτερο τέρμα, όταν ο Κούτσης πάλι με κεφαλιά και έπειτα από νέο κόρνερ του Μπλαζέφσκι, ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2.

Ωστόσο, η Καστοιρά ανέβασε την απόδοσή της στην επανάληψη και... επέστρεψε στο ματς στο 70', οπότε και μείωσε το σκορ σε 1-2 με κεφαλιά του Στεφανίδη, που αξιοποίησε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Παπαδόπουλου.

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης, Κλάζογλου (66’ Στεφάνοφ), Κάκαβος, Μωραίτης (81’ Χατζηβασιλειάδης), Κόντος, Στεφανίδης, Ντουτσαρίδης, Τσερκέζος, Δημητρουλόπουλος, Σίνκοβιτς (64’ Σικαλόπουλος), Παπαδόπουλος.

ΑΓΡ. ΑΣΤΗΡ: Δηλμπέρης, Δελήμπασης, Χασιώτης, Βαγγελόπουλος, Σκλιοπίδης, Κούτσης, Τσουκαλίδης, Γέσιτς (66’ Μπεκιάρης), Γέβλοβιτς (73’ Δεινόπαπας), Τσούκλης (86’ Ασπρίδης), Μπλαζέφσκι.

*Για το πανελλήνιο πρωτάθλημα ΝΕΩΝ Β’ Εθνικής η Καστοριά γνώρισε την ήττα στον Εύοσμο από τον Αγρ. Αστέρα με σκορ 2-0.

Διαβάστε εδώ περισσότερες ειδήσεις από την αθλητική κίνηση του Σαββατοκύριακου στο νομό Καστοριάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: