Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

Πωλήσεις 100% με ανοδικές τιμές

Στην εαρινή δημοπρασία της Kopenhagen Furs στη Δανία

Εξαιρετικά θεωρούνται τα αποτελέσματα που βγήκαν από την εαρινή δημοπρασία της Kopenhagen Fur στη Δανία, η οποία ολοκληρώνεται με επιτυχία σήμερα, Δευτέρα.

Χαρακτηριστικό της δημοπρασίας ήταν η προσφορά ρεκόρ με 5 εκατ. δέρματα, τα οποία έγιναν στην κυριολεξία φύλλο και φτερό και, μάλιστα, με ελαφρώς ανοδικές τιμές σε σύγκριση με την δημοπρασία του Φεβρουαρίου.

Σημαντική άνοδο παρουσίασαν κυρίως τα θηλυκά δέρματα εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης. Έτσι, μετά από τα θετικά αποτελέσματα αυτής της δημοπρασίας, η κατάσταση σιγά-σιγά δείχνει να σταθεροποιείται, αφού οι πωλήσεις παρουσιάζουν ανοδικές τάσεις και γενικά επικρατεί ένα κλίμα αισιοδοξίας.

Στην δημοπρασία συμμετείχαν 450 αγοραστές, με την Κίνα και το Χονγκ Κονγκ να είναι οι πρωταγωνιστές, αφού απορρόφησαν το 85% περίπου από τη συνολική προσφορά. Από ελληνικής πλευράς, συμμετείχαν περίπου 20 άτομα, πραγματοποιώντας συγκρατημένες αγορές.

Την Πέμπτη 9 Απριλίου η Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς

Ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς "Ο Προφήτης Ηλίας" καλεί τα μέλη του να προσέλθουν στo Αμφιθέατρο του Εκθετηρίου - Δημοπρατηρίου Γούνας Καστοριάς την Πέμπτη 9 Απριλίου και ώρα 19.00, για την πραγματοποίηση έκτακτης Γενικής Συνέλευσης με θέμα: "Ενημέρωση για την πορεία των προτάσεων που έχει καταθέσει ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς στα αρμόδια Υπουργεία - φορείς για την επίλυση των προβλημάτων του κλάδου, μεσούσης της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης".

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στις 16-4-2009, ημέρα Μεγάλη Πέμπτη και ώρα 19.00, στον ίδιο τόπο και με το ίδιο θέμα. Σε περίπτωση μη απαρτίας και τότε, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί αμετακλήτως, χωρίς άλλη διατύπωση (ειδοποίηση), την Πέμπτη 23-4-2009 και ώρα 19.00, στον αυτόν τόπο και με το ίδιο θέμα, με όσα ταμιακώς τακτοποιημένα μέλη και εάν παρευρεθούν (όσα μέλη έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους έως και το 2008).

Με ανακοίνωσή του, ο Σύνδεσμος Γουνοποιών, λόγω της σοβαρότητας του θέματος, παρακαλεί τα μέλη του να προσέλθουν από την πρώτη σύγκλιση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: