Τρίτη 7 Απριλίου 2009

"Βουλιάζει" η Τουριστική του Δήμου Καστοριάς

Στον εισαγγελέα για το καραβάκι της λίμνης

Στον εισαγγελέα κλήθηκαν, για δεύτερη φορά, πριν από ένα μήνα περίπου, 4 μέλη του Δ.Σ. της Τουριστικής Επιχείρησης του δήμου Καστοριάς, μετά από μια "ανώνυμη" καταγγελία για παράνομη χρήση του καραβιού.

Ωστόσο, το καράβι είναι παροπλισμένο από πέρυσι, με απόφαση των μελών της Τουριστικής Επιχέιρησης, λόγω έλλειψης πρωτοκόλλου επιθεώρησης από το Λιμενικό Σώμα!

Μάλιστα, τα 4 μέλη της Τουριστικής που κλήθηκαν στον εισαγγελέα -και δεν ήταν άλλοι από τους κ.κ. Μιχαηλίδη, Μακροζήση, Καραμήτρο και την κ. Μισκία-, ήταν αυτοί που πέρυσι ψήφισαν την απόφαση της παύσης λειτουργίας του καραβιού, εξαιτίας της έλλειψης της άδειας πρωτοκόλλου, που καθυστερεί εδώ και δύο χρόνια με υπαιτιότητα του δήμου...

Το θέμα ήρθε στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς, μετά την παραίτηση από το Δ.Σ. της Τουριστικής του κ. Ιορδάνη Μιχαηλίδη, από τη θέση του προέδρου, και των κ.κ. Φουρκιώτη, Εμμανουηλίδη και Νίτσα, που υπέβαλαν τις παραιτήσεις τους για "προσωπικούς λόγους".

Σίγουρα, όμως, όχι ανεπηρέαστοι από όσα συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο και αφορούσαν τόσο στο καραβάκι, όσο και στα οικονομικά της επιχείρησης, τα οποία καταγγέλθηκαν από την κ. Μισκία, η οποία παραμένει στο Δ.Σ. της Τουριστικής.

Διαβάστε περισσότερα στο φύλλο της "ΣΕΝΤΡΑΣ" που κυκλοφορεί αύριο, Τετάρτη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: