Τρίτη 28 Απριλίου 2009

Ματς μεταξύ συγγενών και φίλων..

Καστοριά και Ολυμπιακός Βόλου έμειναν στο ''Χ''

Σε ένα ματς... μεταξύ συγγενών και φίλων, στο οποίο οι φίλαθλοι δεν ξεπερνούσαν τους εκατό στις κερκίδες, Καστοριά και Ολυμπιακός Βόλου αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα (0-0), με τους ''ερυθρόλευκους'' να εξασφαλίζουν και μαθηματικά την παραμονή τους στην κατηγορία.

Είναι γεγονός πως το παιχνίδι ήταν αδιάφορο βαθμολογικά και, ως εκ τούτου, προσφέρονταν για ελεύθερο και χωρίς σκοπιμότητες ποδόσφαιρο. Όμως, στο α' ημίχρονο οι δύο ομάδες δεν ξέφυγαν από την μετριότητα, με αποτέλεσμα ελάχιστες φορές να απειλήσουν με παραβίαση τις δύο εστίες και την μπάλα να κυκλοφορεί περισσότερο στο χώρο του κέντρου, όπου οι γηπεδούχοι είχαν μια ελαφρά εδαφική υπεροχή.

Στην επανάληψη, χάρις στην εντυπωσιακή εμφάνιση του Γρηγόρη Κοσμίδη, δεν σκοράρισαν οι Βολιώτες. Με το ξεκίνημα του β' ημιχρόνου οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, κατορθώνοντας να γίνουν απειλητικοί, κυρίως μετά το 70', εκμεταλλευόμενοι και πολλά λάθη των παικτών της Καστοριάς στις μεταβιβάσεις τους, με αποτέλεσμα να φτάσουν αρκετές φορές κοντά στο γκολ, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρουν να παραβιάσουν την εστία του νεαρού τερματοφύλακα των ''ερυθροκίτρινων'' Γρηγόρη Κοσμίδη, που με τις εντυπωσιακές του ενέργειες αναδείχθηκε σε μορφή του αγώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: