Τετάρτη 22 Απριλίου 2009

Στην τελική ευθεία η προετοιμάσια της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας

"Βαρόμετρο" η διοργάνωση για την πορεία του κλάδου

Με σήμα κατατεθέν τη γνωστή μωβ γούνινη καρδιά, ανοίγει στις 7 Μαΐου τις πύλες της η 34η Διεθνής Έκθεση Γούνας στην Καστοριά, που φέτος έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο στη συμμετοχή εκθετών.

Όλα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην επισκεψιμότητα της έκθεσης, σε επίπεδο εμπορικών επισκεπτών, αφού η φετινή διοργάνωση θα αποτελέσει το βαρόμετρο της παγκόσμιας κατάστασης του κλάδου, δεδομένης της οικονομικής κρίσης.

Οι προετοιμασίες της διοργάνωσης, ωστόσο, έχουν μπει στην τελική ευθεία, ενώ, ήδη, τα γραφεία του Συνδέσμου έχουν μεταφερθεί στην ΕΔΗΚΑ, που αποτελεί τον εκθεσιακό χώρο. Οι διοργανωτές, μάλιστα, έχουν προχωρήσει στην διανομή των περιπτέρων στους εκθέτες, τα οποία διαμορφώνονται βάσει των αναγκών της 33ης διοργάνωσης, ενώ οι εκθέτες έχουν ξεπεράσει τους 130, φτάνοντας σε αριθμό μεγαλύτερο και από τα περυσινά δεδομένα.

Φέτος, ως εκθεσιακός χώρος, θα χρησιμοποιηθεί και μια επιπλέον αίθουσα που θα στηθεί στο πλάι του κτιρίου της ΕΔΗΚΑ, αφού το ενδιαφέρον των γουνοποιών για συμμετοχή στην έκθεση ήταν πάρα πολύ μεγάλο, ενώ συνολικά θα διατεθούν περισσότερα από 8000 τετραγωνικά μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: