Δευτέρα 30 Μαρτίου 2009

Πωλήσεις 100% με σταθερές τιμές

Στην δημοπρασία Μαρτίου της Finnish Fur Sales

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Παρασκευή η 2η δημοπρασία της τρέχουσας περιόδου, στο δημοπρατήριο της Finnish Fur Sales στο Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Στη δημοπρασία, που ξεκίνησε το Σάββατο 21 Μαρτίου, συμμετείχαν 550 αγοραστές από όλες τις αγορές, ενώ η συνολική προσφορά αποτελούνταν από 3 εκατ. δέρματα βιζόν και 700.000 αλεπούδες.

Σε γενικές γραμμές η δημοπρασία στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού οι πωλήσεις άγγιξαν το 100%, ενώ οι τιμές κυμάνθηκαν ανάλογα με αυτές των τελευταίων δημοπρασιών και, φυσικά, με τη γνωστή πτώση 40-50%, από τις αντίστοιχες περσινές (κατί που, άλλωστε, συνέβη σε όλες τις φετινές δημοπρασίες).

Πρωταγωνιστές της δημοπρασίας ήταν και πάλι οι Κινέζοι, οι οποίοι απορρόφησαν τη μεγαλύτερη ποσότητα της συνολικής προσφοράς, ενώ ικανοποιητικό -παρά τη μεγάλη κρίση- ήταν και το ποσοστό αγοράς δερμάτων από πλευράς Ελλήνων, οι οποίοι έκαναν επιλεκτικές αγορές.

ΑΡΧΙΖΕΙ THN ΠΕΜΠΤΗ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ Η ΔΗΜΟΠΡΑΣΙΑ ΤΗΣ KOPENHAGEN FUR

Αντίστοιχη εικόνα με αυτή της Φινλανδίας, αναμένεται να παρουσιάσει και το δανέζικο δημοπρατήριο Kopenhagen Fur, το οποίο στην δημοπρασία Απριλίου θα προσφέρει 5 εκατ. δέρματα βιζόν, με τις πωλήσεις να ξεκινούν την Πέμπτη 2 Απριλίου και να διαρκούν μέχρι την Δευτέρα 6 Απριλίου.
Από αυτή την Πέμπτη μέχρι την Τετάρτη 1 Απριλίου, θα επιθεωρούνται τα δέρματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: