Παρασκευή 24 Απριλίου 2009

4 πτήσεις την εβδομάδα προς την Καστοριά!

29 Μαϊου ξεκινούν οι πτήσεις της Athens Airways

Σε ένα μήνα αναμένεται να ξεκινήσουν οι πτήσεις από και προς την Καστοριά με τα αεροσκάφη της νέας αεροπορικής εταιρείας Athens Airways.

Όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, η έναρξη του δρομολογίου Αθήνα - Καστοριά - Αθήνα προγραμματίζεται για την Παρασκευή 29 Μαΐου. Η σύνδεση της πρωτεύουσας με τον ακριτικό μας νομό θα γίνεται σχεδόν όλη την εβδομάδα, αφού κατά τη διάρκεια του 7ημέρου θα εκτελούνται 4 πτήσεις.

Οι πτήσεις της Athens Airways θα εκτελούνται την Δευτέρα και την Τετάρτη με ώρα αναχώρησης από Αθήνα για Καστοριά την 08.50 π.μ. και Καστοριά - Αθήνα την 10.15 π.μ. Επίσης, οι άλλες δύο πτήσεις θα εκτελούνται την Παρασκευή και την Κυριακή με ώρα αναχώρησης από Αθήνα για Καστοριά στις 15.10 μ.μ. και Καστοριά - Αθήνα στις 16.35 μ.μ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διάρκεια της πτήσης δεν θα υπερβαίνει τα 55 λεπτά. Δηλαδή, θα είναι περίπου σαν να κάνεις την διαδρομή Σύνταγμα - Εθνική Άμυνα με αυτο-κίνητο, σε ώρα αιχμής!

Όπως έγραψε ήδη η "ΣΕΝΤΡΑ", όλες οι θέσεις θα έχουν τα προνόμια της "μπίζνες κλας". Η τιμή του εισιτηρίου θα ξεκινάει από 60 ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των φόρων) και 135 ευρώ μετ’ επιστροφής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: