Πέμπτη 14 Μαΐου 2009

Στο φαντασμαγορικό γκαλά του Συνδέσμου Γουνοποιών

"Έκλεψαν" τις εντυπώσεις οι νέες δημιουργίες γουναρικών

Η βραδιά είχε όλα τα στοιχεία για την απόλυτη επιτυχία της: λάμψη, ομορφιά, πρωτοτυπία και στυλ. Το Gala - Fashion show "έκλεψε" τις εντυπώσεις στο πλαίσιο της 34ης διοργάνωσης της Διεθνούς Έκθεσης Γούνας, όπου το "παρών" έδωσαν ντόπιοι και ξένοι επισκέπτες.

Έντεκα ελληνικές επιχειρήσεις παρουσίασαν τις προτάσεις τους για το χειμώνα 2009-2010, με μοναδικά γούνινα κομμάτια που συνδύαζαν την παραδοσιακή τεχνική και το σύγχρονο design, ανταπο-κρινόμενα πλήρως στις επιταγές της μόδας.

Η βραδιά ήταν λαμπερή και γιορταστική για το Σύνδεσμο Γουνοποιών Καστοριάς, διοργανωτή της Έκθεσης. Οι συλλογές των επιχειρηματιών της γούνας έκοψαν την ανάσα των επισκεπτών, που επικέντρωσαν το ενδιαφέρον τους στην πασαρέλα η οποία στήθηκε στο HOTEL LIMNEON RESORT.

Το κοινό χειροκρότησε τους δημιουργούς και τους εμπνευστές υπέροχων δημιουργιών γούνας, που παρουσίασαν κορυφαία μοντέλα της χώρας μας, όπως η Εβελίνα Παπαντωνίου, Eύη Αδάμ, Άντζελα Ευρυπίδη, Γκρέτα Τσέτη, Βάσω Κολίδα, Μπέτυ Κουράκου, Gloria, Εύα Λάσκαρη, Νεσχάν, Στέλλα Γιαμπουρά, Τζένη Τζιβεριώτη, Κων/να Βαγιοπούλου, Σοφία Κυριακίδου, Σύλβια Παπαδάκη, Βασιλική Τσεκούρα, Νταϊάνα Υγροπούλου, Χριστιάνα Γαργαροπούλου, Ελευθερία Παντελιδάκη, Elizabeth Laimi, Ισαβέλλα Δάρα, αναδεικνύοντας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις προτάσεις των γουνοποιών.

Το καλωσόρισμα στην εκδήλωση έκανε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών, Ηρακλής Καλλισθένης, ευχόμενος καλές δουλειές στους συμμετέχοντες στην έκθεση. Ο κ. Καλλισθένης, προλογίζοντας το Gala, αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς που συνέβαλαν στη διοργάνωση, δεσμεύτηκε ότι η 35η Διεθνής Έκθεση Γούνας, σε συνεργασία με το Δήμο, το Επιμελητήριο και την ΕΔΗΚΑ, θα εξυπηρετήσουν ακόμη περισσότερους έκθετες σε ένα πλέον μεγαλύτερο κατά τέσσερις χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα Εκθετήριο, χώρο αντάξιο της τέχνης των γουνοποιών και του προϊόντος τους.

"Έχουμε μία σπουδαία επίδειξη, η οποία θα μείνει στην ιστορία", είπε χαρακτηριστικά ο κ. Καλλισθένης, σε δηλώσεις του στη "ΣΕΝΤΡΑ", υποσχόμενος όμως ότι την επόμενη χρονιά θα διορθωθούν και όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν στη φετινή διοργάνωση.

Η επίδειξη παρουσιάστηκε από την κ. Μαρία Σταματέρη, γνωστή δημοσιογράφο και παρουσιάστρια, ενώ στην πασαρέλα εμφανίστηκαν δείγματα γουναρικών και δερμάτων με ότι καινούριο και καλύτερο θα φορεθεί τον χειμώνα 2009-2010. Οι επιχειρήσεις που έλαβαν μέρος στο Gala - Fashion show, ήταν οι εξής: by LAZAROSFINEZZA FURS BY M.P.G.KALLISTHENIS IRAKLISIMPERIAL FURS AND LEATHERLUXORMANTZARI INTERNATIONALN. KATSOGIANNIS & COPANIDIS BROSSARIGIANNIS FUR FASHIONVERSAVIVLACHOU BROS.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ωραια εκδηλωση...την ευριπιδη και τη τζιβεριωτη γιατι τις πηρατε..??αφου δε το χουν σου γελανε και τρομαζεις!!!